hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta İbrahim ve Sezer kadro dışı

    Beşiktaşta İbrahim ve Sezer kadro dışı
    expand

    Beşiktaş Kulubü, futbolcuları İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ü "Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri" nedeniyle süresiz kadro dışı bıraktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın web sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

    "İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

    Hırvatistan'da Hajdut Split'i 2-1 yenen ve İstanbul'a dönen Futbol Takımımız'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.

    Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

    Orman'dan açıklama

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kavga etikleri 
    için kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'le ilgili siyah-beyazlı kulübün prensipleri doğrultusunda gerekenin yapılacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lig TV'ye telefonla bağlanan Orman, Beşiktaş'ın Türkiye'nin en köklü ve prensipli camiası olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

    "Bizim kurallarımız var. Prensiplerimizin bozulmasına hiçbir şekilde izin vermeyiz. Bir tatsızlık olmuş. Beşiktaş ailesi içinde olmaması gereken şeyler olmuş. Bunu yapanlar gerekli cezayı görecekler. Bununla ilgili bana henüz bir rapor gelmiş değil. Bu, futbol komitesi üyeleri ve yönetimiyle alınmış bir karar. Son olarak da benden de 'olur' aldılar. Tam bir rapor geldikten sonra gerekli cezalar verilecektir."

    Olayın detaylarına tam hakim olmadığını belirten başkan Orman, "Çok fazla detay bilmiyorum ama kamp esnasında kavga ettikleri ifade edildi. Aile içerisinde tartışmalar olur ama Beşiktaş'a yakışmayacak hareketlerde bulunmak kimsenin haddine olan bir durum değildir. İkili bir kavga var. Bence iki tarafta da hata var. Gereği neyse yapılacaktır" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow