hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Stadyumda A Milli kutlama

    Stadyumda A Milli kutlama
    expand

    A Milli Futbol Takımı, 2-0'lık Estonya galibiyetini maçı izlemeye gelen Türk seyircilerle birlikte stadyumda kutladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Estonya karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle, maçı statta izleyen Türk taraftarlara büyük sevinç yaşattı.

    Kontrolü elinde tuttuğu mücadeleyi ilk yarıda Umut Bulut, ikinci yarıda da Burak Yılmaz'ın attığı gollerle kazanarak, mutlak galibiyet hedefini gerçekleştiren ay-yıldızlılar maç boyunca kendilerini coşkuyla destekleyen taraftarları sevince boğdu.

    Karşılaşmanın sona ermesinin ardından soyunma odasına doğru yönelen futbolcuların büyük bölümü, tribünlerin çağrısı üzerine geri dönerek taraftarları selamladı ve maç boyunca süren desteklerine alkışlarla karşılık verdi.

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Caner Erkin'in sarı kart cezalısı durumuna düştüğü maçta, kart sınırındaki futbolculardan 79. dakikada Burak Yılmaz'ı, 87. dakikada da Arda Turan'ı oyundan alarak, iki futbolcunun yerine Olcay Şahan ve Olcan Adın'ı sahaya sürdü.

    Caner'in cezalı duruma düşmesiyle sol bekte, grubun son maçında Hollanda karşısında görev alabilecek olan Hasan Ali Kaldırım, maçtan sonra sahada antrenör yönetiminde bir çalışma yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow