hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Volkan Demirel: Herkes Kadıköy'e

    Volkan Demirel: Herkes Kadıköye
    expand

    A Milli Futbol Takımı kalecisi Volkan Demirel, Kadıköy'de oynanacak Hollanda maçına tüm Türkiye'yidavet etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Milli Futbol Takımı kalecisi Volkan Demirel, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya'yı deplasmanda 2-0 yenerek istediklerini aldıklarını söyledi.

    Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "İstediğimiz galibiyeti aldık. Şu ana kadar işler yolunda gidiyor. Şimdi önümüzde tek hedef kaldı. Hollanda maçını da geçerek play-off maçlarına kalmak istiyoruz" dedi.

    Milli takımın Fatih Terim idaresinde çıktığı son 3 maçta aldığı başarılı neticelerle ilgili olarak Volkan, "Yansıyan durum ortada. Hem skor hem oynanan futbol, her şey görünüyor zaten. Başka bir yoruma gerek olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

    Hollanda maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın dolmasını isteyen milli file bekçisi, "Tüm Türkiye'yi stada bekliyoruz. Onlara layık bir oyun oynayacağız ve isteğimizi gerçekleştireceğiz. Türk futbolunun da buna ihtiyacı var. Tek bir yumruk olarak hepimiz elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

    Volkan, Hollanda'nın grup liderliğini garantilemiş olmasıyla ilgili yöneltilen bir soruya, "Hollanda her zaman Hollanda'dır. Değişeceklerini düşünmüyorum. Zaten onların ne yapacağı değil, bizim ne yapacağmız önemli. Çünkü bugünkü duruma kendi yaptıklarımızla geldik" yanıtını verdi. 

    Milli takımdan arkadaşı Onur Kıvrak'la ligdeki Fenerbahçe-Trabzonspor 
    maçında yaşadıkları tartışmanın hatırlatılması üzerine ise Volkan, "Onur ile aramızda sorun olmaz. Yaşadığımız durum farklı yerlere çekilmiş olabilir ama bu tamamen yanlış. Bizim takım içinde güzel bir birlikteliğimiz var. Bayrağımıza hizmet için buradayız" şeklinde konuştu.

    - Olcan: "İnanılmaz bir geri dönüş sergiliyoruz"

    Milli futbolcu Olcan Adın, Estonya maçının zorlu geçeceğini bildiklerini kaydederek, şöyle konuştu:

    "Zorlu olacağını düşündüğümüz bir maçtı. Play-off maçlarına kalabilme yolunda son iki maçımızdan biriydi ve başarıyla bu engeli geçtik. Şimdi Hollanda ile oynayacağımız son maçımıza odaklanmış durumdayız. Gerçekten inanılmaz bir performans ve geri dönüş sergiliyoruz. İnşallah son maçımızı kazanıp, play-off etabına kalırız."

    Milli takımın son 3 maç öncesi gruptan çıkma şansı kalmadığının düşünüldüğünü dile getiren Olcan, "Önceki maçlarda oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla pek umudumuz gözükmüyordu. Fatih hocamızla bu durumlara geldik. Şimdi önümüzde çok önemli bir maç kaldı" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow