hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Galatasaray'a sorun yaratabiliriz"

    Galatasaraya sorun yaratabiliriz
    expand

    FC Kopenhag teknik direktörü Staale Solbakken, Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacakları Galatasaray'a sorun yaratabileceklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FC Kopenhag teknik direktörü Staale Solbakken, İstanbul'a hareketlerinden önce DHA'ya yaptığı açıklamada Galatasaray'a sorun yaratabileceklerini söyledi.

    Lig maçında Aab karşısında güçlü bir savunma sergilediklerini ve karşılaşmayı 3-0 kazandıklarını hatırlatan Norveçli teknik adam Solbakken "Çarşamba günü Galatasaray karşısında yapacağımız maç tabi ki ligde Aab karşısında oynadığımız maça benzemeyecek. Galatasaray geçtiğimiz yıl şampiyonlar liginde büyük başarı gösterdi ama sadece geçtiğimiz yıl değil, Galatasaray futbol dünyasının en iyi takımlarından biri. Juventus karşısında gerçekten çok iyi oynadılar ama biz de kazanmak için oynayacağız. Galatasaray için sorun yaratabiliriz" dedi.

    Bir gazetecinin "Aslan tribünlerden çıkıp FC Kopenhaglı oyuncuların şortuna girebilir. Taraftardan korkmuyor musun? Sorusuna ise Solbakken "Galatasaray taraftarının takımlarına nasıl bir destek verdiğini biliyorum ama taraftar desteği benim için çok önemli değil. Onları aşarız" cevabını verdi.

    TUR ŞANSIMIZ VAR

    Solbakken, Kopenhag'da Galatasaray'ı yenmeleri, Real Madrid oyuncularının da formunda olmamaları durumunda tur atlama şanslarının çok büyük olduğunu belirterek "İstanbul'da yenilgi alsak bile, Kopenhag'da alacağımız bir galibiyet ve ayrıca Real Madrid oyuncularının maça motive olmamaları bize şans getirir en kötü ihtimalle, grupta Galatasaray'ın üzerinde üçüncü oluruz. İstanbul'da Galatasaray'a yenileceksek netice 2-1 den fazla farkla olmamalı. Kopenhag'da ise 1-0 galip gelsek yeter. Real Madrid'in Kopenhag'da son maçında oynamaması durumunda 1-0 yeneriz o zaman 7 puanımız olur. Galatasaray'da iki oyun tipi gördüm. Biri geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçında sergiledikleri, diğeri ise Juventus karşısında oynadığı oyun. Ama iyi oynarsak yenebileceğimiz en azından beraber kalabileceğimiz bir oyununu da gördüm"dedi.

    Solbakken, İstanbul'a moralli hareket ettiklerini ancak Galatasaray gibi bir kulübün karşısına çıkacak olmanın heyecanını da yaşadıklarını söyledi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow