hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahmut Uslu: Bir golümüz iki penaltımız verilmedi

    Mahmut Uslu: Bir golümüz iki penaltımız verilmedi
    expand

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, Beşiktaş derbisinde hakemlerin bir gollerini ve iki penaltılarını vermediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları maçın hakemlerini sert bir şekilde eleştirdi.

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Uslu, mücadelede bir gol ile iki penaltılarının verilmediğini iddia ederek, "Türkiye Ligi'ni domine eden Fenerbahçe'yi arkadaşlar istemedi ve 'biraz neşeli, heyecanlı olsun' dediler. Yurt dışında çok önemli maçlar yöneten, Türkiye'nin medar-ı iftiharı hakemimiz ve hakemlerimiz, çok açık ve net bir şekilde Fenerbahçe'nin bir golünü, iki penaltısını vermedi. Türkiye'ye hayırlı olsun" diye konuştu.

    - "Bizi engelleyemeyecekler"

    Mahmut Uslu, şampiyonluk yarışında kendilerine hakem kararlarıyla çelme takıldığını savunarak, şöyle konuştu:

    "Bu işin peşini hiçbir zaman bırakmayacağız. Futbolcularımızın emeklerini, terlerini daha önce nasıl başka nedenlerle çaldılarsa, şimdi de şampiyonluğa giden takımımıza çelme taktılar. Ama bizi engelleyemeyecekler. Bunu çok net olarak söylüyorum. Özellikle golü iptal eden yan hakem ve orta hakem... Kırmızı kartla çıkan oyuncumuz, bizim problemimiz. Onun da gereğini yönetim kurulu olarak yapacağız. Gerekli cezaları da vereceğiz. Ancak 10 kişi ile 2-1 öne geçip, 3-2 geriye düştükten sonra tekrar bu hallere gelen çocukları tebrik etmek lazım. Hakem hataları olabilir. İki penaltı, bir gol biraz hakem hatasının dışında oluyor ama seyircimizi bütün tahriklere rağmen özellikle kutluyorum."

    Uslu, puan farkını iler haftalarda daha da açacaklarını ifade ederek, "Açık ve net olarak söylüyorum ki, bir maç katledilmiştir. Fenerbahçe dimdik ayaktadır ve gelecek haftalarda bu farkı artıracak güçtedir" diye konuştu.

    - "Amasya'dan gelen bir Beşiktaşlı, birtakım şeylerle yakalandı"

    Mahmut Uslu, Amasya'dan İstanbul'a gelen bir Beşiktaş taraftarının üzerinde sahaya atılmak üzere saklanmış maddelerle yakalandığını ileri sürerek, şunları kaydetti:

    "Amasya'dan gelen bir Beşiktaşlı, birtakım şeylerle yakalanmıştır. Fenerbahçeli bir arkadaş değildir. Bunu da bizim üzerimize yıkmaya çalışacaklardır. Ama artık 'yeter' diyorum. Bu ayıbı nasıl hallederler bilemiyorum. Sahaya atılan bazı şeylerle yakalanmış. İtiraf da etmiş. Daha evvelki süreç devam ettiği için belli olmaz diye söylüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow