hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ronaldo'suz Real'de Bale prens ilan edildi

    Ronaldosuz Realde Bale prens ilan edildi
    expand

    İspanyol basını Real Valladolid'e 3 gol atan Real Madrid''li Gareth Bale'i "prens" ilan etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanyol basını, Real Madrid'in, La Liga'nın 15. haftasında Real Valladolid'i 4-0 yendiği maçta, Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda "hat-trick" yapan Gareth Bale için "Galler Prensi" ve "Gollerin Prensi" yakıştırmalarını yaptı.

    AS gazetesi, Real Madrid formasıyla ilk "hat-trick"ini yapan Bale'i "Galler Prensi" olarak niteleyerek, "Bir kafa, bir sol ayak ve bir sağ ayak. Hat-trick'e imza attı ve Benzema'ya asist yaptı. Bale, Madrid'in büyük gecesini taçlandırdı. Ronaldosuz, sahanın adamı oldu" ifadelerini kullandı.

    "Tam bir makine" başlığını atan Marca gazetesi, "Gollerin Prensi" dediği 24 yaşındaki Bale hakkında "Ronaldo'nun rolünü aldı ve Bernabeu'da hat-trick yaptı. Form tutmaya başladı ve her geçen gün onu durdurmak daha zorlaşıyor" değerlendirmesinde bulundu.

    El Pais gazetesi de "Çok fazla Bale" başlığı altında "Orkestravari bir futbol oynamadı ama gollerini attı ve bir de asist yaptı. Hiç de az değil! Maçın her dakikasında göz kamaştırdı denilemez ama her maç iz bırakıyor" ifadelerine yer verdi.

    Bu arada İspanyol basınının, 3 gol ve bir asistle oynayan Bale'den daha çok Xabi Alonso ve Isco'yu sahanın en iyisi olarak göstermesi de dikkati çekti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow