hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaleci Onur'un sözleşmesi uzatıldı

    Kaleci Onurun sözleşmesi uzatıldı
    expand

    Trabzonspor, kalecisi Onur Recep Kıvrak ile sözleşmesini uzattı.

    Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, kalecileri Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesini uzatacaklarını açıkladı.

    Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, sözleşmesinde '7,5 milyon bonservis bedeli verilmesi halinde serbest kalır' şeklinde madde bulunan ve Mayıs 2016'da sözleşmesi bitecek Onur Recep Kıvrak ile hem bu maddenin değişmesi hem de sözleşme yılının uzatılması konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti.

    En büyük misyonlarının Trabzonlu ve Trabzonspor alt yapısından yetişmiş oyunculardan kurulu bir omurga oluşturup, Onur gibi karakterli oyuncularla da bu kadroyu tamamlamak olduğunu ifade eden Güney, "Bunu da bu sene bir miktar gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Her maçta altyapıdan yetiştirdiğimiz 3-4 oyuncu sahada mücadele ediyor. Onur gibi oyuncularla da bunu karıştırarak güzel bir takım, inanan, mücadele eden bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

    Onur'un da bu manada kendilerinin en önemli değer taşlarından biri olduğunu söyleyen Güney, "Kendisi her platformda 'Trabzonlu değilim belki ama ben artık kendimi Trabzonlu hissediyorum' diyor. Bunlar önemli söylemler, diğer takım arkadaşlarını da bu sözler motive ediyor" ifadelerini kullandı.

    Taraftarlara bir müjde vermek istediğini söyleyen Güney, "Onur'un sözleşmesini tekkar uzatacağız. Sözleşmesinde, '7,5 milyon avroya gider' maddesi değişecek. Kendisi bu konuda özveride bulunuyor. Onur, Trabzonspor'un önemli bir parçası, kaptanı zaten. Onların bu davranışı, bizim diğer takım arkadaşlarının şevkini arttırıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

    Güney, bugün kulüpte detaylarının belirlenmesinin ardından resmi sözleşme imzalanacağını da sözlerine ekledi.

    Onur'un sözleşmesindeki "7,5 milyona gider" maddesindeki rakamın yükseltileceği, sözleşmenin de 2018'e uzatılacağı öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow