hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya GSM Birliği en iyileri belirledi!

    Dünya GSM Birliği en iyileri belirledi
    expand

    Dünya Mobil Kongresi'nde yılın en iyi mobil ürünleri Dünya GSM Birliği tarafınca belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barcelona’da 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Dünya Mobil Kongresi birbirinden büyük firmaların katılımıyla bugün son bulacak. Geçen günlerde birbirinden farklı mobil cihazlar kamuoyunun beğenisine sunuldu ve son olarak yılın en iyi mobil ürünleri Dünya GSM Birliği tarafınca belirlendi.

    Samsung gövde gösterisi yaptı!

    Koreli teknoloji devi Samsung üç farklı alanda mutlu sona ulaştı. En iyi akıllı telefon dalında Galaxy S3 ile, en iyi mobil tabanlı tüketici elektroniği dalında ise Galaxy Camera ile ödül alan Samsung ayrıca yılın en iyi cihaz üreticisi seçildi.

    En iyi tablet Nexus  7!

    Asus ve Google işbirliği ile piyasaya sürülen Nexus 7 tablet kategorisinde ödüle layık görüldü. Nexus 7 özellikle uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine toplamış ve 2012 de en çok satan tabletlerden biri olmuştu. Nokia’ya da ödül giriş seviyesindeki en iyi cep telefonu dalında Nokia Asha 305’den geldi.

    Facebook’a da ödül var!

    Mobil cihaz kategorilerindeki ödüllere ek olarak en iyi mobil uygulama dalında Facebook ve kurumsal odaklı en iyi uygulama dalında Evernote ödüle layık görüldü. Ayrıca Jüri özel ödülünün sahibi ise Waze oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow