hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evernote ve Samsung ortak oldu

    Evernote ve Samsung ortak oldu
    expand

    Evernote ve Samsung not uygulamalarını tek bir çatıda birleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın her şeyi hatırlamasına yardımcı dijital not tutma uygulaması dünyada 65 milyon ve Türkiye’de 600 bin kullanıcısı bulunan Evernote, Samsung ile ortaklığını duyurdu

    .Evernote içinde bulunduğu pazarda, telefondan tabletlere, kameralardan buzdolaplarına kadar akıllı ürün yelpazesini çok büyük ölçüde geliştirdi. Bu gelişimi de müşterilerine Samsung aracılığıyla sunacak.

    Samsung’la olan bu ortaklığı Samsung Galaxy Note’un not yazma becerileriyle Evernote’un birleştirilmesi demektir. Artık tüm S Note kullanıcıları, Samsung mobil cihazlarıyla Evernote’u kullandıkları tüm cihaz ve bilgisayarlar arasında anında not senkronizasyonu sağlayabileceklerdir. Evernote’taki diğer tüm notlar gibi bu notlar da aranabilir, kolay erişim için etiketlenebilir ve diğer kullanıcılarla paylaşılabilir olacaktır.

    Ek olarak, Evernote tüm S Note kullanıcılarına, bütün notlarını, resimlerini ve dosyalarını saklayabilmeleri için arttırılmış bir aylık kapasite sunmaktadır.

    Bu geçen yıllar zarfında Samsung tüketicilerin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ve sürpriz ürünleri piyasaya sürmeye devam etti. Evernote çalışanları böylesine yaratıcı ve ileri görüşlü bir firmayla yakın çalışma içinde bulunmaktan gurur duymaktayız, dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow