hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurumsalhaber.com yenilendi

    Kurumsalhaber.com yenilendi
    expand

    2005 yılından buyana online görünürlük hizmetleri sunan Kurumsalhaberler.com’un web sitesi yenilendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Markalara ve ajanslara online görünürlük hizmetleri sunan Kurumsalhaberler.com web sitesi yenilendi. Yenilenen web sitesinde başta mobil cihazlar olmak üzere farklı çözünürlükteki ekranlara özel görünüm sunan yeni teknolojik alt yapı kullanıldı. Yenilenen tasarımla birlikte akıllı telefon kullanıcılarının daha kullanışlı şekilde haberlere ulaşması hedefleniyor.

    Kurumsalhaberler.com yeni tasarımında markalar için oluşturulan online basın odalarında da değişime gidildi. Premium üyelerin sayfa tasarımlarında kapak görseli ve advertorial gibi markaya özel tasarımlı görseller kullanılabiliyor. Marka sayfalarında Twitter, Linkedin ve Facebook gibi sosyal ağlarda yer alan içeriklerin paylaşılmasını sağlayan yeni fonksiyonlar sayesinde markaların basın bültenlerini okuyan internet kullanıcıları ilgilendikleri markayla ilgili tüm içeriklere tek bir noktadan erişebilecek.

    Kurumsalhaberler.com’da tasarım ve teknolojik yeniliklerin yanı sıra içerik tarafında da bir çok yenilik göze çarpıyor. Ajanslara özel tasarlanmış Ajans sayfası, geliştirilmiş arama motoru optimizasyonu özellikleri, yeni sosyal medya araçları entegrasyonları, etkinlik takvimi, Kurumsalhaberler.com’da ki yenilikler arasında yer alıyor.

    Kurumsalhaberler.com web sitesi www.kurumsalhaberler.com adresinden incelenebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow