hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı yayın: Anadolu Efes-Fenerbahçe maçı izle | Euroleague maçı hangi kanalda, ne zaman?

    Canlı yayın: Anadolu Efes-Fenerbahçe maçı izle | Euroleague maçı hangi kanalda, ne zaman
    expand

    Fenerbahçe, Anadolu Efes'e konuk oluyor. Euroleague'de 19. hafta kapsamında iki temsilcimiz kozlarını paylaşacak. Son maçında Panathinaikos'u yenen Sarı Kanaryalar, bu maçtan da galibiyetle dönem istiyor. Son maçını kaybeden Anadolu Efes ise kendi taraftarının önünde gülen taraf olmak istiyor. Basketbolseverler, "Anadolu Efes-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman?" gibi sorulara yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anadolu Efes-Fenerbahçe maçı ile THY Euroleague'de 19. hafta heyecanı devam ediyor. Son maçında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u mağlup eden Fenerbahçe, bu hafta oynayacağı ikinci maçtan da galip ayrılmak istiyor. Diğer yandan bu sezon beklentileri karşılayamayan ve son maçını kaybeden Anadolu Efes ise kendi seyircisi önünde kazanmanın hesaplarını yapıyor. İki temsilcimizi Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en prestijli turnuvasında karşı karşıya getirecek karşılaşma heyecanla bekleniyor.

    Anadolu Efes-Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    THY Euroleague'da 19. hafta kapsamında temsilcilerimiz İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Anadolu Efes kendi seyircisi önünde son şampiyon Fenerbahçe Doğuş'u konuk edecek. Bu akşam saat 20.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Juan Carlos Garcia Gonzalez (İspanya), Carmelo Paternico (İtalya) Anne Panther (Almanya) hakem üçlüsü yönetecek. Heyecanla beklenen Anadolu Efes-Fenerbahçe maçı beIN Sports 3'ten canlı izlenebilecek.

    Fenerbahçe Doğuş’ta son durum

    Fenerbahçe Doğuş, ikili maç haftasının ilk mücadelesinde Panathinaikos’u ağırladı ve karşılaşmadan 67-62 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 12. galibiyetini elde eden Fenerbahçe Doğuş’ta Jason Thompson 14 sayı ve 7 ribaund ile en etkili ismimiz oldu. Jan Vesely 12 sayı ve 8 ribaund, Kostas Sloukas ise 11 sayı üretti.

    Sarı-Lacivertliler, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son maçta İstanbul BBSK takımını deplasmanda 70-83 mağlup etti. Bu mücadeleyi Nicolo Melli 12, Melih Mahmutoğlu ise 11 sayıyla tamamladı. Fenerbahçe Doğuş, Süper Lig'de 15 maç sonunda elde ettiği 13 galibiyetle birlikte ilk yarıyı lider bitirdi.

    Sol el tarak kemiğinde kırık bulunan Fenerbahçe Doğuş oyuncusu James Nunnally’nin tedavisi sürüyor. Maccabi maçında ayak bileğinden sakatlanan Nikola Kalinic, bireysel idmanlarını sürdürüyor ve oyuncunun takım çalışmalarına önümüzdeki hafta katılması planlanıyor. Jan Vesely ise Panathianikos maçıyla birlikte tekrar parkelere dönüş yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anadolu Efes'te son durum

    Anadolu Efes, sezon ortasında antrenör değişikliğine gitti. Sezona Velimir Perasovic yönetiminde giren Efes, Hırvat çalıştırıcı ile yollarını ayırarak Ergin Ataman’ı kadrosuna kattı. Lacivert-Beyazlılar bu sezon Euroleague’de oynadığı 18 maçta 5 galibiyet elde etti. Anadolu Efes, EuroLeague’de ikili maç haftasının ilk karşılaşmasında CSKA Moskova’ya deplasmanda 110-79 ile kaybetti. Bu müsabakada Brock Motum 19, Zoran Dragic 11, Vladimir Stimac ise 10 sayı üretti.

    Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilk yarıyı 15 maçta 10 galibiyet ile sekizinci sırada tamamladı. Efes, son lig maçında Galatasaray Odeabank’ı 76-68 yendi. Bu mücadelede Bryant Dunston 18 sayı buldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow