hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ümit Kocasakal'dan "alacaklar beni" esprisi

    Ümit Kocasakaldan alacaklar beni esprisi
    expand

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın da aralarında bulunduğu CHP'li 9 milletvekili, İstanbul Barosu'nu ziyaret etti.

    CHP Genel Başkan Yardımları Bülent Tezcan ve Gökhan Günaydın ile milletvekilleri  İlhan Cihaner, Tufan Köse, Ali Rıza Öztürk, Gürkut Acar, Dilek Akagün Yılmaz, Emre Köprülü ve Mahmut Tanal saat 11.00'de Beyoğlu'nda bulunan İstanbul Barosu'na geldi.

    Toplantı salonunda oturup çay içen CHP Milletvekilleri yaklaşık 35 dakika İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın gelmesini bekledi. Saat 11.00'de başlayacağı belirtilen toplantıya saat 11.35'de gelen Kocasakal, CHP milletvekillleriyle tek tek tokalaşarak 'Hoşgeldiniz' dedi.

     CHP Miletvekili Tufan Köse kendisiyle tokalaşan İstanbul Baro Başkanı Kocasakal'a 'Sayın Başkanım Merhaba geçmiş olsun' dedi. Bu sözler üzerine Kocasakal da "Onlara geçmiş olsun" diyerek güldü. Geç kaldığı için CHP milletvekillerinden özür dileyen Kocasakal , Anadolu yakasında oturduğunu ve trafik nedeniyle geç kaldığını belirtti.

    CHP Miletvekili Tufan Köse de 'Biz sizi alırdık Başkanım" demesi üzerine Kocasakal da "Alacaklar beni" diyerek espri yaptı. Toplantı basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleşiyor. CHP Milletvekilleri ve İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal daha sonra basın mensuplarının karşısına geçerek açıklama yapacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow