hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üsküdar'da patlama

    Üsküdarda patlama
    expand

    İstanbul'un Üsküdar ilçesinde park halindeki bir araçta henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi.

    Edinilen bilgiye göre olay saat 17.00 sıralarında Veysi Paşa Sokak’ta, Üsküdar Devlet Hastanesi ile Kadıköy arası çalışan minibüs duraklarında meydana geldi.

    İddiaya göre, Üsküdar Devlet Hastanesi önünde park halinde bulunan bir minibüsün altında patlama meydana geldi.

    Patlama nedeni ile yoldan geçen bir otomobilde maddi hasar oluşurken kısa süreli panik yaşandı.

    Patlama sesini duyan vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

    Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çevredeki vatandaşları uzaklaştırdıktan sonra emniyet şerdi çekerek olay yerinde incelemelerde bulundu.

    Bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri da olay yerine gelerek patlamanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu.

    "Şiddetli patlamaydı"

    Patlama sırasında yoldan geçerken aracında zarar meydana gelen kadının ve çevredeki görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis ekipleri yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından topladıkları delillerle olay yerinden ayrıldı.

    Patlamanın nedenini delillerin incelenmesinden sonra netleşeceği öğrenildi.

    Öte yandan Tuğrul Yıldız isimli görgü tanığı, “Çok şiddetli bir patlamaydı. Ben 300 metre uzaklıktaki camideydim ve sesi net olarak duydum. Arkadaşlar içerde otururken bir anda patlamış. Ne olduğu belirsiz. Araç park halindeyken altında meydana gelmiş. O sırada yanından geçen bir araca da parçalar gelmiş" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow