hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1 ton esrar ele geçirildi

    1 ton esrar ele geçirildi
    expand

    İstanbul, Sakarya ve Nevşehir'de gerçekleştirilen operasyonlarda 1 ton 100 kilogram esrar ele geçirilirken 14 kişi gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri kişileri takibe aldı. Takibin ardından Pendik, Sultangazi ve Bayrampaşa'da belirlenen adreslere yönelik olarak baskınlar düzenledi. Operasyonda Davut A., Akın K., Servet E., İlyas G., Mehmet Ramazan D., Mehmet M., İdris B., Deniz Y., Salih K., Ali Ç., Osman P., Gazi T., Mehmet K. ve Ramazan K. yakalandı.

    Şüphelilerin, Diyarbakır'dan getirdikleri esrarı İstanbul'da piyasaya sürdükleri belirlendi. Şüphelilerin sorgulaması sonucu, İstanbul'a gelmek üzere Diyarbakır'dan kamyon ve kamyonetle yola çıktığı öğrenilen 300 kilogram esrar Nevşehir'de, 350 kilogram esrar da Sakarya'da ele geçirildi. Pendik Sultangazi ve Bayrampaşa'daki adreslerde ise 450 kilogram esrar bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 14 kişinin sorgu işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow