hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Los Angeles'ta Gezi'ye yine destek

    Los Angelesta Geziye yine destek
    expand

    Gezi Parkı'na Los Angeles'tan destek devam etti .

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Los Angeles'te bir araya gelen aralarında ABD'lilerin de bulunduğu bir grup Türk vatandaşı CNN International'ın Sunset Bulvarı'ndaki binası önüne gelerek hazırladıkları bir bildiriyi teslim etti.

    Los Angeles'ta yaşayan müzisyen Okan Sarlı, "Biz yurt dışında yaşayan Türkler olarak ülkemizde yaşananların artık son bulmasını; polis ve sivil vatandaşlar arasında olan kargaşanın bitmesini istiyoruz. Başbakan Erdoğan'dan artık bu olaylara daha çok sağ duyu ile yaklaşmasını ve bu kaosa son vermesini istiyoruz. Yurtdışında yaşayan biz Türklerin imajını zedeleyen olayları artık görmek istemiyoruz" dedi.

    2006 yılında Türk vatandaşlığına geçen Amerikalı Ed Berlen ise "Burada bulunmamın sebebi Taksim Gezi Parkı'na olan desteğim. Los Angeles'ta 4 gündür bunu devam ettiriyoruz. Çok dostça başlayan bu gösteri artık yüzbinleri sokağa döktü. Evet doğru hükümet ekonomik alanda güclü işler yaptı ama bir çok konuda da bence yanlış yapıyorlar. Orada hem benim ailemden hem de arkadaşlarımdan demokratik haklarını savundukları için gösteriler sırasında siddet ve gaz bombasından etkilenenler var, sosyal medyadan her an takip ediyorum olan bitenleri , Biz de buradan destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow