hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başbakan Erdoğan tatiline geri döndü

    Başbakan Erdoğan tatiline geri döndü
    expand

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanlığı seçimi nedeniyle bir gün ara verdiği tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Erdoğan, dün akşam saatlerinde yine Urla'nın Hacılar Koyu'na gitti.

    Geçen çarşamba günü akşam saatlerinde tatile çıkan ancak nereye gittiği açıklanmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Urla’nın Zeytineli Köyü yakınlarındaki Hacılar Koyu’nda olduğu ortaya çıkmıştı.

    Başbakan Erdoğan dün AK Parti grup toplantısı ve TBMM Başkanlığı seçimi için sabah saatlerinde helikopterle koydan ayrıldı ve Adnan Menderes Havalanı’nda bekleyen uçağıyla Ankara’ya döndü.

    TBMM Genel Kurulu’nda dün öğleden sonra yapılan başkanlık seçimine katılan Erdoğan akşam saatlerinde yine Urla’daki Hacılar Koyu’na döndü.

    Zeytineli Köyü’ne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Sarpdere mevkisindeki Hacılar Koyu’nda Başbakanlık korumaları güvenlik önlemi aldı.

    Hara ve mescit var

    Başbakan Erdoğan'ın, tatillerinde tercih ettiği İzmirli esnaf Hamdi Boyacı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da yazlıklarının bulunduğu koyda 14 ev bulunuyor.

    Hepsi birbiriyle akraba veya yakın arkadaş olan 100 dönüm alan içindeki site ve koya yabancılar giremiyor. Mini bir köy şeklindeki koyda bir mescitle, hara ve manej bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow