hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İki ailenin sokak kavgası kanlı bitti

    İki ailenin sokak kavgası kanlı bitti
    expand

    Adana'nın Ceyhan ilçesinde aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen 2 aile arasındaki kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

    Olay, Küçükkırım Mahallesi'nin İbrahim Koruklu caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi.

    İddiaya göre, aynı mahallede oturan ve aralarında daha önce yaşanan bir kavgadan dolayı husumet bulunan Dündar ile Kara aileleri pazar günü arasında tartışma çıktı.

    Tartışma daha sonra sopa, taş, bıçak ve tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada her iki aileden Veysel Dündar (20) taş ve sopalarla, Ersin Kara (23) ise kim tarafından ateşlendiği henüz öğrenilemeyen tüfekle ağır yaralandı. Veysel Dündar ambulans ile Ersin Kara ise olay yerindeki polis ekipleri tarafından, Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

    Kavgaya müdahale için olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

    Polis, kavgaya karışanları ve tüfek kullananların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yaralıların götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesinde tarafların karşı karşıya gelme ihtimaline üzerine polis geniş güvenlik önlemi aldı.

    Hastanede Ersin Kara doktorların yaptığı müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Veysel Dündar'ın tedavisi ise aynı hastanede devam ediyor. Hastanede hayatını kaybeden Ersin Kara'nın kullandığı otomobil de Dündar ailesi tarafından tahrip edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow