hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'den bayrak genelgesi

    AK Partiden bayrak genelgesi
    expand

    Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in imzasıyla 81 İl Başkanlığına gönderilen genelgede, 8,5 milyon parti üyesinin ev ve iş yerleriyle teşkilatbinalarını bayraklarla donatması istendi.

    Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in imzasıyla 81 İl Başkanlığına gönderilen genelgede, "Büyük Türkiye" idealinin, Gezi Parkı eylemleriyle ulusal ve uluslararası karanlık organizasyonlarca gölgelenmek istendiği belirtildi.

    "Türkiye'ye 11 yılda çağ atlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti iktidarına, millet iradesine yönelik ortaya konan karanlık tezgah fark edilerek büyük oyun bozuldu" vurgusu yapılan genelgede, "Millet iradesine güvenmeyen ve ondan ümidini kesen yapıların, bu oyunun farklı versiyonlarını dış destekçileriyle birlikte tekrar sahneye koymak isteyebilirler" değerlendirmesinde bulunuldu.

    Başbakan Erdoğan'ın, 1,5 milyon kişinin katıldığı İstanbul Kazlıçeşme'deki Milli İradeye Saygı Mitingi'nde, Gezi Parkı odaklı gelişmelerle başlayan eylemlerde Türk bayrağının yakıldığını belirterek, vatandaşların balkonlarına Türk bayrakları asmasını istediği hatırlatılan genelgede, şunlar kaydedildi:

    "Bu çağrı çerçevesinde 8,5 milyon üyemizle birlikte milli iradeye gönül veren Türkiye sevdalılarının, evlerine ve iş yerlerine bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı bayraklarımızı asmaları konusunda Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın çağrısının hatırlatılması ehemmiyet arz etmektedir. İl, ilçe, mahalle, belde ve köy teşkilatlarımızın da teşkilat binalarını bayraklarla donatması da bu bağlamda yapılacak çalışmalar arasında yer alacaktır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow