hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ordu'da trafik faciası: 4 ölü

    Orduda trafik faciası: 4 ölü
    expand

    Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde bir otomobilin kontrolden çıkıp park halindeki TIR'a arkadan çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü.

    Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde, İstanbul'dan Giresun'a cenaze törenine katılmak üzere gidenlerin bulunduğu otomobilin kontrolden çıkıp park halindeki TIR'a arkadan çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi öldü.

    Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde 42 yaşındaki İlhan Temüz yönetimindeki 34 NZA 21 plakalı otomobil, bugün saat 08.45'de sahil yolunda park halindeki 55 K 0701 plakalı TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. Otomobilin bir bölümü çarpmanın etkisiyle dorsenin arkasından altına geçerken, otomobil sürücüsü İlhan Temüz, sürücünün yeğeni 27 yaşındaki Murat Temüz, ölen Murat'ın annesi 49 yaşındaki Aysel Temüz ve kimliği tespit edilemeyen 1 kişi öldü.

    Ordu ve Giresun'dan olay yerine giden jandarma, polis, 112 ve itfaiyenin yaklaşık 1.5 saatlik çalışmasının ardından otomobilde sıkışan 4 kişinin cesetleri çıkarılarak otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Acı haberi jandarma telefonla bildirdi

    Otomobilde kazada ölenlere ait olan cep telefonu sürekli çalınca, jandarma açmak zorunda kaldı. Jandarma acı haberi yakınlarına üzüntüyle vererek kimliği tespit edilemeyen bir kişinin teşhis edilmesi için yakınlarını hastaneye çağırdı. Kaza nedeniyle Ordu-Giresun karayoluda bir süre trafiğe kapandı.

    Sürücü İlhan Temüz'ün İstanbul'dan Giresun'un Keşap İlçesi Yazlık Köyü'ne bir yakınlarının cenazesine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow