hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sopalılar Kocamustafapaşa'da da ortaya çıktı

    Sopalılar Kocamustafapaşada da ortaya çıktı
    expand

    Kocamustafapaşa'da Gezi Parkı protestoları sırasında Eskişehir'de sopalı kişilerce öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için yürüyenlere sopalılar saldırdı.

    Eskişehir'deki Gezi protestolarında eli sopalı kişiler tarafından dövülen ve çarşamba günü hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz için İstanbul Kocamustafapaşa'da dün akşam  yürüyüş yapıldı. Yürüyüşü, Gezi Parkı eylemleri sırasında semt parklarında başlayan ve yerel sorunlar ile ortak meselelerin görüşüldüğü forumun Kocamustafapaşa Parkı'nda yürütülenine katılan vatandaşlar düzenledi.

    Halkın yoğun katılım gösterdiği forumda önce Ali İsmail Korkmaz ve Gezi eylemleri sırasında öldürülen diğer üç isim olan Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş için saygı duruşu yapıldı, mum yakıldı ve ardından da yürüyüş düzenlendi.

    Ali İsmail Korkmaz için yapılan yürüyüşün ardından meydanda dağılmaya hazırlanan göstericilere yaklaşık 20 kişilik bıçaklı ve sopalı bir grup saldırdı. Özellikle kadınları hedef alan saldırgan gruptan bazıları, "Yarın akşam toplanırsanız kaç kişi ölür sayamazsınız. Burada toplanmayın, Taksim'e gidin" diyerek forum katılımcılarını tehdit etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow