hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan, Kısıklı'daki parkta vatandaşlarla sohbet etti

    Erdoğan, Kısıklıdaki parkta vatandaşlarla sohbet etti
    expand

    Başbakan Erdoğan, Sepetçiler Kasrı'nda katıldığı iftarın ardından Üsküdar Kısıklı'da evinin karşısındaki parka uğradı. Vatandaşlarla çay içip sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Erdoğan, "Temennimiz İstanbul'un bütün parkları böyle cıvıl cıvıl olsun" dedi.

    İmam Hatip Liseleri Mezunlar Mensupları Derneği'nin (ÖNDER) Sepetçiler Kasrı'nda verdiği iftara katılan Erdoğan, buradan, Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçerken Millet Parkı'na uğradı.

    Vatandaşların alkışları ve "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları eşliğinde parka giren Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla sohbet ederek, bir süre parkta dolaştı.

    Yakından ilgilendiği çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir vatandaşın daveti üzerine, bir banka oturarak, çay içti, kuruyemiş yedi.

    Burada da vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Erdoğan, parkta yaklaşık bir saat kaldı.

    Parktan ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, bir ramazan akşamında parkı ziyaret ettiğini kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:

    "Burada da bir park var. İstanbul'un değişik yerlerinde böyle güzel parklar var. Burası da Kısıklı Parkı. Kısıklı Parkı'nda halkla gayet iyi kaynaşılıyor. Burada herhangi bir sıkıntı yok. Temennimiz İstanbul'un, Türkiye'nin bütün parkları böyle cıvıl cıvıl olsun, heyecan içerisinde olsun. Oralarda kin ve nefret olmasın. Komşuluk hukuku çok daha farklı şekilde gelişsin, herkes birbiriyle ikramlaşsın, herkes birbirinin icabında sofrasına gidebilsin.

    Burada olduğu gibi... Burada bu akşam iftar sofraları kuruldu. Bu iftar sofralarında bu mahallenin sakinleri hatta hatta farklı mahallelerden gelenler de var, burada oturdular, yediler, birlikte eğlendiler. Ben de geçerken şöyle bir uğradım. Kısıklı Parkımızda ikram var, sohbet var. Gayet coşkulu şekilde evime gidiyorum."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow