hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polis kazara kendini vurdu!

    Polis kazara kendini vurdu
    expand

    İstanbul Pendik'te elindeki tabancayı cadde ortasına bıraktıktan sonra kaçmaya başlayan şüpheliyi yakalamaya çalışan polis memuru kazara kendini vurdu.

    Olay, saat 02.00'de Pendik Kurtköy Gül Sokak'da meydana geldi.

    İddiaya göre, bir kahvehaneye silahlı saldırı olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, bir şüphelinin elinde silahla koşarak kaçtığını gördü. Ekipler bunun üzerine zanlıya 'dur' ikazında bulundu.

    Bu sırada eli silahlı şüphelinin yakınları da olay yerine geldi.

    Yakınlarının gelmesini fırsat bilen adam elindeki tabancayı bırakarak kaçmaya başladı. Polislerden Oğuzhan Kahraman silahı yerden alıp polis aracına bindiği sırada elindeki beylik tabancası kazara ateş aldı.

    Kahraman silahından çıkan kurşunun sol bacağını sıyırması sonucu hafif şekilde yaralandı. Polis memuru meslektaşlarının olay yerine çağırdığı ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    4 kişi gözaltına alındı

    Sivil ve resmi polisler kahvehane baskınını gerçekleştiren ve polisten kaçan şüpheliyi bulmak için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler, Pendik Kurtköy'de özel bir hastanede olayla ilgisi olduğu iddia edilen 1'i silahla hafif yaralanmış 4 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde yapılan aramalarda iki adet bıçak ele geçirildi.

    Polis memuru taburcu oldu

    Hafif yaralı Oğuzhan Kahraman hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow