hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe tribün lideri tutuklandı

    Fenerbahçe tribün lideri tutuklandı
    expand

    Taraftar operasyonu kapsamında mahkemeye sevk edilen 21 kişiden 3'ü tutukalandı. Tutuklananlar arasında Fenerbahçe taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler grubu lideri Sefa Kalya da bulunuyor.

    İstanbul basta olmak üzere 4 ayrı ilde yapılan operasyonlar sonucu tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 21 kişiden aralarında Genç Fenerbahçeliler grubunun liderininde bulunduğu 3 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarken, 18 kişi hakkında da adli takip, bir yıl spor müsabakalarından men ve yurt dışı yasağı kararı verildi.

    İstanbul’da 4 ayrı ilde yapılan operasyonlar sonucunda aralarında Çarşı grubu kurucularından Alan Makaryan ve Genç Fenerbahçeliler grubunun lideri Sefa Kalya’nında bulunduğu 62 kişiden 36 serbest bırakılmış Sefa Kalya’nın da aralarında bulunduğu 21 kişi de tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkeme tarafından görülen dava sonucunda aralarında Sefa Kalya’nında bulunduğu 3 kişi hakkında tutuklama kararı verildi. 18 kişi hakkında da adli takip, bir yıl spor müsabakalarından men ve yurt dışı yasağı verildi.

    Karar açıklanacağı sırada sevinç gösterici yapmak isteyen bazı taraftarlar adliye kapısına doğru yönelince polis taraftarları dağıttı. Taraftar grupları daha sonra polis ekiplerinin uyarıları sonucu olaysız şekilde dağıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow