hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gürsel Tekin sinyali verdi

    Gürsel Tekin sinyali verdi
    expand

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Bir kez daha haykırıyoruz; İstanbul, sahipsiz değildir. İstanbul, asla ve asla çaresiz değildir" dedi.

    CHP Tuzla ilçe teşkilatınca, partiye yeni katılanlar için tören düzenlendi. Partinin Tuzla İl Başkanlığı önünde gerçekleşen törende Gürsel Tekin, yeni üyelere rozetlerini taktı.

    Törene katılan partililer, ellerinde Tekin'in fotoğrafının da bulunduğu "İstanbul, sana yakışır Gürsel başkan" yazılı dövizler taşıdı. Sık sık "İstanbul'a yakışan, Gürsel başkan" ve "Örgüt, seninle gurur duyuyor" sloganlarının atıldığı törende Tekin, seçim otobüsünün üstünden partililere seslendi.

    Törenin, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluş günü olan 6 Ekim'de düzenlenmesinin önemli olduğunu aktaran Tekin, Türkiye'nin gidişatından memnun olmayanların siyaset yapmak için CHP'ye katıldığını savundu.

    "CHP'ye ne verebilirim?" diyenlere kapılarının açık olduğunu belirten Tekin, "CHP'yi bugüne kadar ilkeleri, ideolojisi ve Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünceleri var etti. CHP'yi emektar ve cefakar örgütü yaşatmıştır ve bundan sonra da yaşatacaktır. Yıllarca iktidar olamadık ama buna rağmen örgütümüz bir gün dahi olsun ilkelerini terk etmedi" diye konuştu.

    Tuzla'nın yıllardır karanlığa mahkum edildiğini, sosyal hayatın sıfırlandığını, sahillerin halka kapatıldığını öne süren Tekin, şöyle devam etti: "Çare halkın kendisidir, çare CHP'dir. Çare CHP'nin ilkeleri ve kadrolarıdır. Çare CHP'nin 6 okundadır. İşte bu yüzden diyoruz ki 'Kimse umutsuz olmasın. Bugün 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşunun yıldönümü. Bir kez daha
    haykırıyoruz; 'İstanbul, sahipsiz değildir. İstanbul, asla ve asla çaresiz değildir. En karanlık dönemlerde, herkesin umudunu kaybettiği alanlarda bile CHP kadroları bir çözüm bulmuştur. Dün olduğu gibi bundan sonra da sevdamızın peşinden koşacağız."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow