hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tuncel'in tokat tazminatıyla hediye

    Tuncelin tokat tazminatıyla hediye
    expand

    Şırnak Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'den kazandığı tazminatla öğrencilere hediye dağıttı.

    Silopi'de 2011 yılındaki nevruz etkinliğinde çıkan tartışmada BDP İstanbul Milletvekili Tuncel'in kendisine tokat atmasının ardından açtığı davada tazminat kazanan Güvenlik Şube Müdürü Çetiner, bu parayla satın aldığı kırtasiye malzemelerini İstiklal İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere dağıttı.

    Silopi Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada Tuncel'den yasal faizi ile 36 bin 720 lira tazminat kazandığını kaydeden Çetiner, davada kazandığı parayla öğrencilere çeşitli hediyeler aldığını söyledi.

    Tuncel ile tatsız bir olay yaşadıklarını kaydeden Çetiner, "Olmaması gereken bir olaydı. Fakat biliyorsunuz ülkemiz bir hukuk devleti. Biz de konuyu yargıya taşıdık ve yargı bu konuyla ilgili bir karar verdi. Tazminat davası açmıştım, kazandım. Daha önce ifade ettiğim gibi bugün bu tazminatı özellikle şehitlerimizin çocukları ve yine desteğe muhtaç Şırnaklı çocuklarımızın eğitimine kullanıyorum. Şırnak'ın eğitim ve güzellikleriyle anılmasını istiyorum" diye konuştu.

    Silopi'de 21 Mart 2011 Nevruz etkinliğinde çıkan olaylar sırasında Milletvekili Tuncel ile Güvenlik Şube Müdürü Çetiner arasında çıkmıştı.

    Tartışmada Tuncel, Çetiner'e tokat atmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow