hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bıraktılar yine rögar kapağı çaldı

    Bıraktılar yine rögar kapağı çaldı
    expand

    Konya'da rögar kapağı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyede serbest kalan şüpheli, bir gün sonra yine aynı suçtan yakalandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Meram ilçesinde belediyeye ait rögar kapaklarının çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

    Yapılan araştırmalar sonunda kapakların Loras Mahallesi'ndeki bir hurdacıya satıldığını belirleyen polis, A.K. ve Y.K'nin birlikte çalıştırdığı iş yerine baskın yaptı.

    Yapılan aramada iş yerinin önündeki kum birikintisi arasına gizlenen belediye ve Türk Telekom'a ait 41 rögar kapağı bulundu. Rögar kapaklarını çaldığı iddia edilen Tevfik K. (30) ile iş yeri sahibi A.K. ve Y.K. gözaltına alındı. 

    Poliste 20 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenilen Tevfik K. hırsızlık, diğer 2 şüpheli ise hırsızlık malı satın almak suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede serbest kaldı.

    Bir gün sonra devriye görevi yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Meram ilçesi Kalfalar Mahallesi'nde, bir otomobile rögar kapağı yüklendiğini fark etti. İkazlara uymayarak kaçan otomobil takip sonrasında durduruldu. Araçtaki şüphelinin Tevfik K. olduğu belirlendi. Aynı suçtan gözaltına şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından yeniden adliyeye sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow