hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Düğüne giderken TIR'la gelen ölüm

    Düğüne giderken TIRla gelen ölüm
    expand

    Konya'da düğün konvoyunda bulunan otomobilin, TIR'ın altında kalması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Konya- Aksaray Karayolu'nun 61'inci kilometresinde Yenikent Köyü yakınlarında meydana geldi. Düğün konvoyunda bulunan 42 yaşındaki Erdal Belli yönetimindeki otomobile, 39 yaşındaki Z.D'nin kullandığı TIR arkadan çarptı.

    TIR'ın önünde yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobil daha sonra şarampole savruldu. Hurda yığınına dönen ve araç içinde sıkışan otomobil sürücü Erdal Belli ile 24 yaşındaki Yasemin Bakıcı olay yerinde, 43 yaşındaki Aynur Kar, kızı 9 yaşındaki Kadriye Kar ve 22 yaşındaki Esma Bolat ise kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi. Sürücü Belli'nin 40 yaşındaki eşi Sebahat Belli ise ağır yaralandı. Sebahat Belli, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Z.D gözaltına alındı. Düğün konvoyundakilerin Konya kent merkezinden gelini aldıktan sonra Yenikent Köyü'ne döndükleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

    Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow