hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Telkin ve titreşimlerle kolay oruç

    Telkin ve titreşimlerle kolay oruç
    expand

    Davranış Bilimleri ve NLP Uzmanı Banu Gökçül, Beyin Frekans Teknolojisi’ni oruç zamanı için geliştirdiği özel frekanslarla uygulamaya sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyin Frekans Teknolojisi (BFT), kişilerin problemlerine özgü düzenlenen ses frekans ve modülasyonların düzenli dinlenilmesi yoluyla beyin dalga kalıplarının uyarılmasını ve böylece zihnin içerisindeki olumsuz kalıpların hızlı şekilde değiştirilmesini sağlıyor.

    BFT, günlük hayatın stresi ve karmaşası içinde olumsuz inançlarla beslenerek kendi doğal dengesinden uzaklaşan zihni ihtiyacı olan dinginliğe kavuştururken, kişisel gelişimin hızlanmasına da katkı sağlıyor. Orucun faydalarıyla paralellik gösteren bu titreşimlerin sağladığı kolaylık, kişileri hedeflerine yakınlaştırıyor ve bu dönemi zihinsel olarak desteklemenizi sağlıyor.

    Oruç tutmak; zihni temizler, duyuları keskinleştirir ve hafızayı kuvvetlendirir. Boş bir mide sindirim için harcanacak kanı beyne göndererek, beyinin daha fazla enerjiyle beslenmesini sağlar. Böylece, oruç tutmak enerjiyi korur ve BFT frekansları da zihni derin meditasyon gibi yüksek ruhsal çalışmalara kanalize eder. Beynin çalışmasını engelleyen zehirli atıkların temizlenip dışarı atılmasıyla konsantrasyon ve açık düşünme olanağı artar.

    Orucun sağladığı faydalarla, www.kolayoruc.com sitesinden edinebileceğiniz BFT ile hazırlanan Telkin ve Titreşimler birleştiğinde, hedeflenen sonuca kesin ve kalıcı bir şekilde ulaşırsınız.

    Orucun en önemli zorluklarından biri de, oruç bırakıldıktan sonra kazanılan yeni davranışların, alışkanlıkların ve tutumların yaşamınızın geri kalanına aktarılması ve sürdürülmesidir. Oruç ayı boyunca dinlediğiniz BFT –Telkin&Titreşim frekanslarıyla beyninizde yer eden telkinler, oruç tutmadığınız zamanlarda de bu alışkanlıkları sürdürme isteği sağlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BFT ve ALFAFREKANS.COM HAKKINDA

    BFT – Telkin&Titreşimler, problemlere yönelik beyinde oluşan olumsuz düşünce kalıplarını olumlularıyla değiştirerek hayata daha sağlıklı ve dingin bir zihin, beden ve ruhla katılım sağlar.

    Dünyada kullanım alanı gün geçtikçe yaygınlaşan Beyin Frekans Teknolojisi, düşünceyle yaratılan tüm psikolojik ve fizyolojik problemlerin çözümünde kullanılıyor. Kişinin sosyal ortamlarda ya da ilişkilerinde yaşadığı problemlerde doğru iletişim kuramama ya da sürdürememe, özgüven eksikliği, sosyalleşememe, kendini ifade edememe, depresyona yatkınlık, eğitim ve iş hayatında yaşadığı başarısızlıklar, motivasyon eksikliği, dikkat dağınıklığı, kronik yorgunluk, stresle başa çıkamama, konsantrasyon eksikliği, hiperaktivite, migren ve baş ağrısı şikayetleri, kilo, sigara ya da uykusuzluk gibi tanımlanmış bir çok problemin tedavisinde kullanılıyor.

    Beyin Frekans Teknolojisi’nin kullanıldığı ve Banu Gökçül tarafından özel olarak düzenlenmiş frekans dalgalarının yer aldığı Kişisel Gelişim BFT - Telkin&Titreşimleri’ne alfafrekans.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

    BFT-Telkin&Titreşimleri, farklı sorunlara özgü hazırlanmış farklı frekanslardan oluşuyor. Bunlar:

    ● Rahat ve Kolay Oruç Tumak için
    ● İçsel Motivasyon için
    ● Bağımlılıklardan Kurtulmak için
    ● Korkularınızdan Kurtulmak için
    ● Stresten Kurtulmak için
    ● Sigarayı Bırakmak için
    ● Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek için
    ● Öfke Yönetimi için
    ● Mide Rahatsızlıkları için
    ● Migren ve Başağrısı için
    ● Kendine Saygı Geliştirmek için
    ● Sağlıklı ve Kalıcı Kilo Vermek
    ● İş Hayatında Başarı için
    ● İçsel Çatışmaları Çözümleyip Mutluluğu Arttırmak için
    ● Konstantrasyon Arttırmak için
    ● Özgüven için
    ● Sağlıklı Olmak için
    ● Aşırı Terlemeye Son Vermek için

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BFT – Telkin&Titreşimler, problemlere yönelik beyinde oluşan olumsuz düşünce kalıplarını olumlularıyla değiştirerek hayata daha sağlıklı ve dingin bir zihin, beden ve ruhla katılım sağlar. İki kulaktan ayrı frekans dalgalarının dinletilmesiyle etki gösteren BFT – Telkin&Titreşim’lerin stereo yapısı nedeniyle kulaklıkla dinlenilmesi gerekiyor. Kulaklıksız dinlendiği, ya da yüksek frekansları filtre edip silen MP4 gibi sıkıştırılmış formatlara dönüştürüldüğü takdirde beklenen etkiyi göstermez. Bu nedenle frekans teknolojisinin çalışması ve tam verim alınabilmesi için bu ürünlerin CD kalitesinde ve stereo olarak dinlenilmesi gerekir. Süreç ve kullanım şekli istenen şekilde uygulandığında 21 gün içerisinde önemli değişiklikler fark edilir. Beyin Frekans Teknolojisi’nin tanıtımına ve bu ürünlerin aktif satışına yönelik özel olarak hazırlanan www.alfafrekans.com sitesinden frekans teknolojisi, ürünler ve kullanım süreçleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow