hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İK efsanesi William C. Byham Türkiye'de

    İK efsanesi William C. Byham Türkiyede
    expand

    İş dünyasında büyük etki yaratan birçok İnsan Kaynakları teknolojisi ve sisteminin yaratıcısı Dr. William C. Byham Türkiye'de İK profesyonelleriyle buluşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Development Dimensions International’ın (DDI) kurucusu ve CEO’su Dr. William C. Byham, Mart 2014’te yayınlanacak ‘Grow Your Own Leaders Faster’ adlı yeni kitabında yer alacak ve Yetenek Yönetimi konusuna yeni bir bakış açısı kazandıracak bulgu ve yaklaşımları dünyada ilk olarak Türkiye’de İK Profesyonelleri ile paylaşıyor.

    DDI’ın Türkiye ve Türki Cumhuriyetler’deki iş ortağı olan Taurus Group (TAG), 24 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek olan ‘Geleceğin Liderlerini Daha Hızlı Yetiştirin’ temalı kahvaltı etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

    Dr.William C. Byham’ın konuşmacı olarak katılacağı organizasyon, Four Seasons Hotel / Bosphorus’ta gerçekleşecek. Byham, Mart ayında yayınlanacak olan yeni kitabından bazı satırbaşlarını da içerecek olan sunumunda, şirket stratejilerinin gerçekleştirilmesini kolaylaştıran en etkili Yetenek Yönetimi sistemleri ve bu sistemlerin hayata geçirilmesi sırasında izlenmesi gereken kritik aşamaları katılımcılarla paylaşacak ve toplantı sonunda ‘Grow Your Own Leaders’ adlı kitabını katılımcılar için imzalayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow