hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 sezonu Çocuklar Duymasın oyuncuları: Orçun ve Merve kimdir?

    2017 sezonu Çocuklar Duymasın oyuncuları: Orçun ve Merve kimdir
    expand

    Çocuklar Duymasın'ın yeni sezon oyuncuları geçtiğimiz günlerde ilk bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından ortaya çıkmıştı. Dizinin çocuk karakterleri arasında yer alan Orçun ve Merve'nin yeni halleriyle ekranda olacağı sezonda çocukların günümüze adapte edilen sorunları ele alınacak. İşte, Çocuklar Duymasın'da Orçun ve Merve karakterine hayat veren minik oyuncuların kariyerleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu ile ilgili beklenen açıklamanın yapılmasının ardından en çok dikkat çeken isimler Orçun ve Merve olmuştu. 23 Temmuz’da 2017 sezonunun ilk bölümü ile takipçilerinin karşısına çıkan dizide birçok oyuncu devam ederken yeni oyuncular da kadroya dahil edilmişti. İşte, o oyuncuların canlandıracağı karakterler ve analizleri…

    Çocuklar Duymasın Orçun (Alp Eren Khamis) kimdir?

    Orçun, Gönül’ün ilk evliliğinden olma oğludur. Orçun bir gamerdır, dünya çapında bir LOL oyuncusudur. Ancak bu yıl TEOG sınavı olduğu için annesiyle büyük bir çatışma yaşar. Gönül, Orçun’un test çözmesini isterken, Orçun internetten oyun oynamaktadır. Aynı zamanda Orçun TEOG yılında okuldan bir arkadaşına aşık olur.

    2003 yılında oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. Hatırla Sevgili, Muro Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine ve Günce gibi projelerde yer aldı.

    TÜM OYUNCULAR İÇİN TIKLAYINIZ…

    Çocuklar Duymasın Merve (Öykü Güven) kimdir?

    Merve, Tuna’nın ilk evliliğinden olma kızıdır. Bir youtuber olan Merve’nin internette bir anı kanalı vardır. Bu kanalda gün içinde yaşadığı ilginç olayları, ailesini, hayata dair tespitlerini ve arkadaşlarını anlatır. Merve bir TEOG çocuğudur, babası ve Gönül’ün sınav konusundaki baskıları onu ve Orçun’u oldukça zorlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2003 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimine devam etmekte olan genç oyuncu ünlü yapımcı Birol Güven'in kızıdır. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Volkan Severcan'ın başrolü paylaştığı sevilen dizinin kadrosunda yer almakta ve Merve karakterini canlandırmaktadır.

     2017 sezonu Çocuklar Duymasın oyuncuları: Orçun ve Merve kimdir

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow