hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 TCDD personel alımı ne zaman başlayacak?

    2017 TCDD personel alımı ne zaman başlayacak
    expand

    Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, KGM ve TCDD personel alımı yapılacağına dair sinyaller verdi. 2017 içerisinde yapılması planlanan personel alımları şimdiden merak konusu oldu. Vatandaşlar TCDD ve KGM personel alımı ne zaman yapılacak sorusuna yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katıldı. Çeşitli projeler hakkında açıklamalar yapan Arslan, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) personel alımı konusuna da değindi. Bakan Arslan açıklamasında personel alımlarının devam edeceğini ifade etti.

    Arslan açıklamasında herhangi bir başvuru tarihi yahut detay vermezken, alımların süreceği vurgusunu yaptı. Karayollarına 640 memur alımını hatırlatan Bakan Arslan, bu yıl için KGM’ye 1280 personel alımı yapılacağını hatırlatarak, alımların devam edeceğini belirtti. Demiryolları hizmet kalitesinin ve ağının da büyüdüğünü belirten Ulaştırma Bakanı, bunun da TCDD’de personel ihtiyacı doğurduğunu ve yeni personel alımları anlamına geldiğini açıkladı. Kaynak: Ulaştırma Bakanı: TCDD, Karayolları ve PTT’ye Personel Alınacak

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow