hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÖL öğrenci giriş ekranı neden açılmıyor, çöktü mü? Açık Öğretim Lisesi öğrenci girişi hatası!

    AÖL öğrenci giriş ekranı neden açılmıyor, çöktü mü Açık Öğretim Lisesi öğrenci girişi hatası
    expand

    Öğrencilerin birçok işlemini gerçekleştirdiği AÖL öğrenci giriş ekranı ara yüzü bugün itibarıyla bir sorundan kaynaklı olarak kullanılamıyor. Sayfaya girmek isteyen öğrenciler AÖL öğrenci giriş ekranı neden açılmıyor, çöktü mü? Sorgulamalarına başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açık Öğretim Lisesinde eğitim gören öğrencilerin sisteme giriş yaparak ders kayıtlarına, sınav sonuçlarına ulaşabildikleri sayfa bugün de kullanılamıyor. Bu nedenle AÖL öğrenci giriş ekranı hatası ile ilgili araştırmalar hızlandı. 

    AÖL ÖĞRENCİ GİRİŞİ NEDEN YAPILMIYOR?

    Açık Öğretim Lisesinde okuyanların öğrenci girişlerini yaparak sınav sonuçlarını sorgulama, sınav giriş yerini öğrenme, ders seçimi yapma, sınav giriş yeri değiştirme, adres değişikliği yapma, fotoğraf yükleme, dönem bilgilerini görme, kredi durumunu inceleme gibi birçok konuda kullandıkları AÖL giriş sayfasına teknik bazı sebeplerden ötürü zaman zaman ulaşılamıyor. Sisteme oluşan hata ile ilgili henüz MEB tarafından bir açıklama yapılmadı ancak AÖL internet sayfasına girildiğinde sistem çalışması olduğu görülüyor.

    AÖL öğrenci giriş ekranı neden açılmıyor, çöktü mü Açık Öğretim Lisesi öğrenci girişi hatası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir:

    -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir.

    -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.

    -Hangi sebeple olursa olsun bu aksaklıkların hepsi geçici süreler için ortaya çıkmaktadır. Sitedeki problem en kısa sürede yetkililer tarafından çözülecek ve öğrencilerin site içerisine tekrar giriş yapabilmeleri sağlanacaktır.

    AÖL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow