hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATA AÖF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?

    ATA AÖF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak, açıklandı mı
    expand

    ATA AÖF sınav sonuçları için geri sayım başladı. ATA AÖF vize sonuçları beklenirken final sınav tarihleri de merak konusu oldu. ATA AÖF 2021-2022 güz dönemi ara sınavları 20-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. ATA AÖF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Peki, İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ATA AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları ile ilgili aramalar sonuçların açıklanmasına az bir zaman kala hızlandı. 21 Kasım tarihinde sona eren güz dönemi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi yaptığı duyuruda, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklendiğini belirtti. Devamında, ''lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (24 Kasım 2021) saat 18:00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.'' ifadeleri yer aldı.

    ATA AÖF SINAV SONUÇLARI 2021 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    ATA AÖF sınavının ardından sorular da yayımlandı ancak sonuçların erişime sunulacağı tarihe ilişkin detay bulunmuyor. Sonuçların 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu bilgilere önümüzdeki hafta sonuçlar açıklanabilir.

    2021-2022 ATA AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

    Vize sınavları ardından gözler güz dönemi final sınav tarihlerine çevrildi. Atatürk Üniversitesi, güz dönemi final sınavları 25-26 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. Bütünlemeler ise 5-6 Şubat 2022'de gerçekleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow