hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitecek, harç ücreti hangi bankaya? İstanbul Üniversitesi AKSİS online kayıt yenileme!

    AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitecek, harç ücreti hangi bankaya İstanbul Üniversitesi AKSİS online kayıt yenileme
    expand

    22 Şubat tarihinde başlayan bahar yarıyılı 2021 AUZEF kayıt yenileme işlemiyle ilgili araştırmalar sürüyor. AUZEF kayıt yenileme işlemi devam ederken gözler son kayıt yenileme tarihlerine çevrildi. Peki, AUZEF kayıt yenileme tarihi ne zaman bitecek? İstanbul Üniversitesi AUZEF AKSİS kayıt yenileme 2021 sayfası..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AUZEF 2021 bahar yarıyılı AUZEF kayıt yenileme işlemi öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Açıktan ve Uzaktan Eğitim kayıt yenileme sonrası ders seçim işlemleri tamamlanacak. Bahar yarıyılı 2021 AUZEF kayıt yenileme işlemi öğrenci şifresi ve referans numarası ile tamamlanacak. 22 Şubat tarihinde başlayan İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt yenileme işlemi için son tarih merak ediliyor.

    AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitecek?  

    Üniversitenin takvimine göre, kayıt yenileme işlemi 26 Şubat 2021 saat 23.59'a kadar yapılabilecek. Ders ekle-sil talepleri 01.03.2021- 05.03.2021 tarihleri arasında üniversitenin internet sitesinden yapılacak. DC DD derslerini almak isteyen öğrencilerin ders ekle-sil tarihleri içerisinde çözüm merkezinden bildirmeleri gerekiyor.

    AUZEF kayıt yenileme 2021 nasıl yapılır?

    Referans numaranızı almak için http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile otomasyon sistemine giriş yapınız. AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara’sına ulaşabilirsiniz. Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız. Karşınıza gelecek ekranda ilgili alanları doldurarak ödeme işlemini online yapabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AUZEF kayıt yenileme harç ücreti hangi bankaya yatırılacak?

    AKSİS sistemine giriş yapan öğrenciler kayıt yenileme işlemi ücretini Halkbank üzerinden gerçekleştirecekler. Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM’lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz. 

    AUZEF HARÇ ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYIN!

    AUZEF KAYIT YENİLEME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow