hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Teşkilat yeni oyuncuları! Teşkilat dizisi bütün oyuncuları! Teşkilat dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Teşkilat oyuncu kadrosu!

    Teşkilat yeni oyuncuları Teşkilat dizisi bütün oyuncuları Teşkilat dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı İşte Teşkilat oyuncu kadrosu
    expand

    TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan ve soluk soluğa izlenecek olan yılın en iddialı dizisi olmaya aday ‘Teşkilat’, 7 Mart 2021 Pazar günü izleyiciyle buluştu. TRT’nin ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat her Pazar ekrana gelmektedir. Teşkilat dizisinde macera dolu sahneler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda hem erkek hem kadın oyuncular dikkat çekmektedir. Teşkilat dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Teşkilat oyuncuları kimdir? İşte Teşkilat hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının hikayeleri ilk kez tüm gerçekliği ile ‘Teşkilat’ta ekrana geliyor. Dizinin kahramanlarına hayat veren oyuncular, karakterlerini canlandırmak için derinlemesine araştırmalar yaptılar; gerçek olayların dökümanlarından ve konunun uzmanlarından eğitim aldılar. Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların nefes kesici hikayeleri, ‘Teşkilat’ta gün yüzüne çıkıyor. Peki ama Teşkilat dizisinin oyuncuları kim?

    Peki ama Teşkilat dizisinin oyuncuları kim?

    Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Teşkilat oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

    Teşkilat Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

    Teşkilat dizisi oyuncuları arasında Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

    TEŞKİLAT'A YENİ OYUNCU: ELÇİ!

    Teşkilat dizisi hangi karakteri kim canlandırıyor?

    Deniz Baysal Yurtcu
    ZEHRA

    Gürkan Uygun
    Gürkan Uygun
    EFKAR

    Turgut Tunçalp
    Turgut Tunçalp
    HALİT BAŞKAN

    Yunus Emre Yıldırımer
    Yunus Emre Yıldırımer
    KORKUT

    Levent Can
    Levent Can
    DAVID

    Serdar Yeğin
    Serdar Yeğin
    UZAY

    Ahmet Uğur Say
    Ahmet Uğur Say
    GÜRCAN

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yunus Narin
    Yunus Narin
    FRANCIS

    Seren Deniz Yalçın
    Seren Deniz Yalçın
    HELEN

    Cansu Büşra Tuman
    Cansu Büşra Tuman
    CELINE

    Ebru Nil Aydın
    Ebru Nil Aydın
    SACİDE

    Atılay Uluışık
    Atılay Uluışık
    SERMET

    diğer oyuncular:
    Hande Dilan Hancı
    Hande Dilan Hancı
    ZEYNEP

    Ela Naz Koçak
    Ela Naz Koçak
    YAĞMUR

    Teşkilat Çağlar Ertuğrul kimdir?

    Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

    13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahne almıştır. Ardından çeşitli oyunlarda sahneye çıkmıştır. Kendisine ait bir Youtube kanalı vardır ve buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşmaktadır. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer almıştır. Filmde, Çağlar Ertuğrul'a Ufuk Bayraktar eşlik etmiştir. Filmde oynamasının ardından tanınmıştır. Ardından Bana Masal Anlatma filminde oynamıştır. Medcezir, Benim İçin Üzülme ve Afili Aşk gibi bazı televizyon dizilerinde rol almıştır.

    35 buçuk sanat evinde eğitim gördü. Bir süre sonra reklamlarda yer almaya başladı. Ardından 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönetmenliğini yaptığı Dağ filminde rol aldı ve ününü artırdı. Bunun üstüne Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Benim İçin Üzülme dizisinde yer aldı. Bu çalışmaların ardından Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler adlı dizilerde de yer aldı.ir rol veriyor” dedi. Çağlar Ertuğrul son olarak TEŞKİLAT dizisinin kadrosunda yer alıyor.

    Dizinin yeni sezon oyuncuları şu şekildedir:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aybüke Pusat - Neslihan Erdemsoy

    Cengiz Bozkurt - Çetin Erdemsoy

    Sarp Levendoğlu - İbrahim Karahoca

    Tuğçe Açıkgöz - Gizem Kırcalı

    İlker Kızmaz - Gökhan Kargı

    Selin Genç Sena - Kadroda

    Ceyhun Mengiroğlu - Cihangir Erdemsoy

    Melisa Akman - Nazlı Hisarca



    Teşkilat Zehra kimdir?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow