hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı! ATA AÖF sonuç sorgulama OBS.ATAUNİ adresinde

    ATA AÖF bütünleme sonuçları açıklandı ATA AÖF sonuç sorgulama OBS.ATAUNİ adresinde
    expand

    Atatürk Üniversitesi Açık Öğretin Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sonuçları açıklandı. Sınava katılan adayların merakla beklediği ATA AÖF sonuç sorgulama işlemleri OBS.ATAUNİ adresinde başladı. Öğrenciler bütünleme sınavı sonuç itirazını ise 22 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren yapabilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği bütünleme sınavı sonuçları belli oldu. Kurumdan yapılan açıklamada “Değerli Öğrencilerimiz, Bütünleme Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi’nde (LMS)  yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 22 Şubat Pazartesi günü 09:00’dan 24 Şubat Çarşamba günü 23:59’a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.” denildi.

    ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SONUÇLARI OBS.ATAUNİ ADRESİNDE

    Öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenci bilgi sistemi üzerinden öğrenebilecekler. Sınava katılan kişiler obs.atauni.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak sonuçlara ulaşabilecekler.

    SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    MEZUN DURUMDA OLANLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

    Mezun durumda olanlarla ilgili yapılan açıklamada ise “İtiraz süreci bittikten sonra mezun olmanız durumunda en kısa sürede mezuniyet işlemleriniz tamamlanacak ve e devlet üzerinden görüntüleme yapabileceksiniz. Diplomalarınız OBS de kayıtlı olan adresinize gönderilecektir. OBS deki adresinizin doğruluğunu kontrol etmeniz, eksik veya hatalıysa hemen güncellemeniz yeterli olup bunun dışında herhangi bir işlem yapmanız gerekmemektedir. Başarılarınızın devamını diler, sizi farklı bir programda yeniden öğrencimiz olarak görmeyi temenni ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow