hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EBA çöktü mü? Son dakika! 22 Şubat 2021 EBA’ya neden girilmiyor, açılmıyor?

    EBA çöktü mü Son dakika 22 Şubat 2021 EBA’ya neden girilmiyor, açılmıyor
    expand

    EBA kullanan binlerce öğrenci giriş sorunu ile karşı karşıya kalınmasının ardından “EBA çöktü mü?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Teknik problemlerle karşılaşılmasının ardından çalışmalara hız verildi. Peki, EBA neden açılmıyor, Eğitim Bilişim Ağı’na neden girilmiyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce öğrencinin uzaktan eğitim sürecinde eğitimlerinde devam ettikleri EBA’da dönem dönem yaşanan yoğunluk nedeniyle kısa süreli çökmeler meydana geliyor. Problemlerle karşı karşıya kalan öğrenciler ve öğretmenler giriş sorunu sonrası “zoom” ve benzeri alternatif uygulamalar üzerinde derse katılım sağlıyor.

    EBA ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

    Dönem dönem yaşanan yoğunluklar nedeniyle EBA’da meydana gelen sorunlar kısa süre içerisinde teknik ekipler tarafından gideriliyor. Bugün de meydana gelen yoğunluk sebebiyle kısa süreliğine EBA çöktü. Giriş yapamayan öğrenciler ve öğretmenler “EBA’ya neden girilmiyor?” sorusunun yanıtını aramaya başladı.

    Konuya ilişkin yeni bir açıklama gelmese de problemin kısa süre içerisinde düzeltilmesi bekleniyor.

    BEYAZ EKRAN SORUNU NEDİR?

    EBA kullanıcıları, beyaz ekran sorunu ile karşılaştıklarını sosyal medya paylaşımları ile belirtti. Hatanın çözümüne ilişkin MEB tarafından henüz bir bilgi verilmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow