hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Magnum çekilişi sonuçları açıklandı! İşte Magnum çekiliş sonuçları 2021 kazananlar isim listesi..

    Magnum çekilişi sonuçları açıklandı İşte Magnum çekiliş sonuçları 2021 kazananlar isim listesi..
    expand

    Magnum Porsche çekiliş sonuçları için heyecan doruktaydı. Kazanan talihliler geçtiğimiz gün noter huzurunda belli oldu. İşte çekiliş sonuçlarını bekleyenler için detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    30 Eylül 2021 tarihinde sona eren kampanya için sonuçlar ve isim listesi, katılımcılar tarafından bekleniyordu. Magnum çekiliş sonuçları kazananlar isim listesi 13 Ekim'de yapılan çekilişin ardından erişime açıldı. 2 farklı ile giden Porsche marka otomobil, asil isimlerin kabul etmemesi halinde yedek isimler arasında paylaşılacak. 

    MAGNUM ÇEKİLİŞİNİ KAZANLARIN İSİMLERİ

    Magnum çekilişi, 13 Ekim tarihinde saat 11.00’da noter huzurunda tamamlandı. Çekiliş sonrası gözler kazananların isim listesine çevrildi. İşte Magnum Çekiliş Sonuçları kapsamında kazanan asil talihliler:

    Porsche Taycan 4S Elektrikli 2020 Model Otomobil-Carmine Kırmızı
    YASEMİN USLU / BURSA

    Porsche Taycan 4S Elektrikli 2020 Model Otomobil-Metalik Dolomite Gümüş
    OSMAN BİLGİÇ / NİĞDE

    Kazanan talihliler 16.10.2021 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacak. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacak.

    MAGNUM ÇEKİLİŞ ÖDÜLÜ NE?

    Çekilişle belirlenecek 1 kişi Porsche Taycan 4S Elektrikli 2020 Model Otomobil-Carmine Kırmızı (tavsiye edilen piyasa değeri: 1.601.283,41 TL), 1 kişi Porsche Taycan 4S Elektrikli 2020 Model Otomobil-Metalik Dolomite Gümüş (tavsiye edilen piyasa değeri: 1.580.783,41 TL) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow