hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Magnum Porsche çekilişi ne zaman, hangi gün? Magnum Porsche çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?

    Magnum Porsche çekilişi ne zaman, hangi gün Magnum Porsche çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak
    expand

    Binlerce vatandaşın katılım sağladığı Magnum Porsche çekiliş sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Magnum Porsche çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi gün? İşte Magnum Porsche çekiliş sonuçlarının açıklanacağı tarih..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 Nisan 2021 tarihinde başlayan Magnum'un bu yılki Porsche kampanyası 30 Eylül itibarıyla sana erdi. Her yıl büyük umutlar ve yoğun ilgiyle gerçekleştirilen Magnum Porsche kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Porsche otomobil sahibi olacak. Lüks aracın sahiplerini bulacağı Magnum Porsche çekilişi sonrasında isim listesi tek tek duyurulacak.

    MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

    Magnum çekilişi 13 Ekim 2021 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 - A Beyoğlu/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.

    MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Çubuklarda çıkan kodları Magnum.com.tr ya da SMS aracılığıyla ileten kişiler, çekiliş tarihine ve sonuçlarına odaklandı. Magnum Porsche çekiliş sonuçları 16.10.2021 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi eki Türkiye baskısında yer alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow