hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘Fun Run Series Atletizm Koşusu'nda ipi Ümraniye Belediyesi göğüsledi

    ‘Fun Run Series Atletizm Koşusunda ipi Ümraniye Belediyesi göğüsledi
    expand
    KAYNAK DHA

    – ÜMRANİYE Belediyesi Atletizm Spor Kulübü bir şampiyonluk daha kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL,(DHA) – ÜMRANİYE Belediyesi Atletizm Spor Kulübü bir şampiyonluk daha kazandı.Ümraniye Belediyesi Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Derneği bünyesinde kurulan Atletizm Spor Kulübü başarılarını sürdürüyor.

    İstanbul Bebek Parkı’nda 3. Sezonu başlayan Fun Run Series'in ilk etabında genel klasman erkekler kategorisinde şampiyon Ümraniye Belediyesi sporcusu oldu.

    "ÜMRANİYE, ATLETİZMDE DE ÇOK SÜRATLİ"

    3. Sezonu başlayan Fun Run Series'in ilk etabı, 18 Mart Pazar günü Bebek Sahili'nde koşuldu. 5 km mesafeli Bebek Etabı'nda, 730 çipli sporcudan genel klasman erkekler kategorisinde şampiyon 00.13.06'lık derecesi ile Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Derneği bünyesinde kurulan Atletizm Spor Kulübü sporcusu İbrahim Erata oldu.

     " ‘FUN RUN SERİES ‘ NEDİR?"

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul , Türkiye’deki yol yarışları katılımcı sayılarını arttırabilmek için alternatif yarışlar düzenliyor. Bu yarışlardan biri olan ‘ Fun Run Series ‘ ilk olarak 2016 senesinde koşuldu. Fun Run Series yarışlarının her bir etabı ilgili ilçe belediyesi sınırları içerisinde yer alan en uygun parkur güzergâhına göre, 5 km ile 8 km arasında değişen mesafelerde koşulmaktadır.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow