Son dakika: ABD'den Kaşıkçı açıklaması

Son dakika: ABD'den Kaşıkçı açıklaması

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, "Kaşıkçı cinayetinin sorumlusu Suudi yönetimi ve yönetimin başı Muhammed bin Selman'dır. Cezasız kalmamalılar" dedi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Cemal Kaşıkçı cinayetinin sorumlusunun Suudi hükümeti ve yönetimin başı Veliaht Prens Muhammed bin Selman olduğunu söyledi.

Yıl sonunda görevi bırakacak olan ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklamada bulundu.

Haley, “Cinayetin sorumlusu Suudi hükümeti ve yönetimin başı Veliaht Prens Muhammed bin Selman’dır. Cezasız kalmamalı” ifadesini kullandı.

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber