ABD'nin Ankara Büyükelçisi Barrack'tan Türkiye'ye ateşkes teşekkürü

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, Washington-Tahran arasında varılan mutabakata ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye'nin ateşkes sürecine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD ve İran arasında sağlanan mutabakata ilişkin sanal medya hesabından paylaşımda bulunan ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack, Ankara'ya ateşkes sürecine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD-İran mutabakatına ilişkin sanal medya hesabından yaptığı açıklamayı alıntılayan Barrack, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasiye ve bölgesel gerilimin azaltılmasına yönelik desteğini takdir ediyoruz. Ülkeler diyalog, ortaklık ve barış ve güvenliğe yönelik ortak bir bağlılığı seçtiğinde ilerleme mümkündür."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Netanyahu’dan son dakika kararı: ABD ziyaretini iptal etti

Pasifik Ateş Çemberi'ndeki ülkeye 'ikinci başkent': Parlamentonun alt kanadından geçti!

Washington'da 'İsrail' çatlağı mı? Trump'ın sağ kolu bombayı patlattı: Sonsuz savaş istiyorlar...

İtalya alevlere teslim! Ekipler havadan müdahale ediyor

Yeni enerji şoku kapıda mı? IMF: "1973'teki krizden daha büyük"
