Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Kurulu'nda! Suriye Devlet Başkanı Şara ile ayaküstü görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde “Filistin Meselesine Çözüm Bulunması ve İki Devletli Çözümün Hayata Geçirilmesi Konulu Yüksek Düzeyli Uluslararası Konferansı”na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Devlet Başkanı Ahmet Şara ile ayak üstü görüştü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'nde "Filistin Meselesine Çözüm Bulunması ve İki Devletli Çözümün Hayata Geçirilmesi Konulu Yüksek Düzeyli Uluslararası Konferansı"na katıldı.
Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Şara ve Katar Emiri Al Sani ile ayaküstü görüştü. Öte yandan Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Filistin Devleti'ni tanıdıklarını duyurdu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Gökyüzünde peş peşe 3 büyük hareketlilik: Gündüz geceye dönüşecek, meteor yağacak, 6 gezegenden ‘defile’ var!

Hürmüz’deki denklem: Kapatmaya karşı abluka… İlk kim havlu atacak?

Trump'tan Infantino'ya destek: Görevden alınması "korkunç bir hata olur"

Moskova’da renkli karnaval: Kürek sörfü tutkunları nehirde buluştu

Etna faaliyete geçti, uçuşlar durdu