Ekvador'da cezaevinde gizemli toplu ölüm: 27 mahkumun cansız bedeni bulundu

Ekvador'da cezaevinde gizemli toplu ölüm: 27 mahkumun cansız bedeni bulundu
Kaynak: DHA

Ekvador’un El Oro eyaletindeki Machala kentinde bulunan bir cezaevinde 27 mahkumun cansız bedeni bulundu. Ulusal Cezaevi Kurumu (SNAI), ilk belirlemelere göre ölümlerin boğulma sonucu gerçekleştiğini ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ekvador'da, Özgürlüğünden Yoksun Bırakılmış Kişiler ve Suç İşlemiş Gençlere Yönelik Ulusal Bakım Hizmeti Kurumu (SNAI), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ülkenin güneyinde yer alan El Oro eyaletinin başkenti Machala kentindeki bir cezaevinde 27 mahkumun yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Açıklamada, ilk belirlemelere göre ölümlerin boğulma sonucu gerçekleştiği ve yetkili kurumların olayların tam olarak aydınlatılması için çalıştığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber