ENDONEZYA'DA FECİ KAZA! Yolcu otobüsü ile yakıt tankeri çarpıştı: 16 ölü

Son dakika haberine göre, Endonezya'nın Sumatra Adası'nda yolcu otobüsü ile yakıt tankerinin çarpışması sonucu 16 kişi yaşamını yitirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
The Straits Times'ın haberine göre, adanın güneyindeki North Musi Rawas bölgesinde Trans-Sumatra Otoyolu'nda bir yolcu otobüsü, karşı yönden gelen yakıt tankeriyle çarpıştı.
Çarpışma sonucu yangın çıkan kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Yerel afet müdahale yetkilisi, otobüsün Lubuklinggau kentinden Jambi kentine doğru yol aldığını belirterek, "Şiddetli çarpışma, birçok kurbanın içeride mahsur kalmasına neden olan bir yangına yol açtı." ifadesini kullandı.
Endonezya Ulusal Arama ve Kurtarma Ajansı tarafından yayımlanan görüntülerde, kaza sonrası olay yerinden kalın siyah duman ve alevlerin yükselmesi yer aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Komşuda alarm! Hızla yayılıyor...

"Epstein'in intihar notu" iddiası! Son sözleri ortaya çıktı...

Savaş sona erecek mi? İran'ın 14 maddelik teklifi: ABD ne diyecek?

MASKELİ GALA: Kırmızı halıda ‘hangi ünlü?’ bilmecesi yaşandı…

Kanseri yenen Prenses Kate'ten üç buçuk yıl sonra ilk! Yurt dışı turuna yalnız başlıyor: William'sız gidecek...