Günler önce '3 kez rüyamda gördüm' demişti: Kolombiyalı şarkıcı Jimenez, uçak kazasında hayatını kaybetti

Kolombiya’da düşen küçük uçakta ünlü şarkıcı Yeison Jimenez ve beraberindeki 5 kişi hayatını kaybetti. Jimenez, kazadan 20 gün önce katıldığı programda "uçakta kaza yapacağımızı ve pilota gidip uçağı geri çevirmesini söylemem gerektiğini 3 kez rüyamda gördüm" demişti.
Boyaca yönetim bölgesine bağlı Paipa kentinden Medellin'e gitmek üzere havalanan uçak, kalkıştan kısa süre sonra yere çakıldı.
Kazada, aralarında pop müziğin tanınan isimlerinden Jimenez'in de bulunduğu 6 kişi yaşamını yitirdi.
Konser vermek üzere Medellin'e giden 35 yaşındaki sanatçının ölümü, ülke genelinde büyük üzüntü yarattı.

(fotoğraf: instagram)
Günler önce anlatmıştı: "Rüyalarımdan birinde öldüğümüzü ve haberlerde yer aldığımızı gördüm"
Jimenez’in, kazadan yaklaşık 20 gün önce katıldığı bir televizyon programında, uçak kazalarıyla ilgili birkaç kez rüya gördüğünü söylediği ortaya çıktı.
Programda bu rüyalardan söz eden sanatçı, tedirgin olduğunu belirterek, "Uçakta kaza yapacağımızı ve pilota gidip uçağı geri çevirmesini söylemem gerektiğini 3 kez rüyamda gördüm. Uçak pilotu ise bana 'Patron, iyi ki bunu bana söyledin çünkü bir şeyler ters gitmişti.' dedi. Rüyalarımdan birinde, öldüğümüzü ve haberlerde yer aldığımızı gördüm." ifadelerini kullanmış.
Caldas yönetim bölgesine bağlı Manzanares'te 1991 yılında doğan Yeison Jimenez, "Aventurero", "Vete" ve "Mi venganza" gibi hit şarkılarıyla son yılların en popüler ve en çok dinlenen Kolombiyalı sanatçıları arasında gösteriliyordu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Kore Yarımadası'nda 'İHA' gerilimi! Mesajı gönderen isim Kim'in kız kardeşi...

İran: Saldırı olursa ABD ve İsrail üsleri meşru hedefimiz olur

Arktik’te Satranç: Grönland İçin 'Askeri Plan Talimatı' İddiası! "Rusya ve Çin Harekete Geçmeden Önce"...

Kuzey Kore ile Güney Kore arasında casus dronu krizi: "Ağır bir bedel ödeyecekler"

YAZAR | ÖDÜLLÜ ŞAİR | ANNE | EŞ... ABD'de göçmen polisinin öldürdüğü Renee Nicole Good kimdir?
