İtalya'da banka soygunu: 25 kişiyi rehin aldılar

İtalya'da banka soygunu: 25 kişiyi rehin aldılar
Kaynak:AA

İtalya'nın Napoli kentinde bir bankanın şubesinde gündüz vakti silahlı soygun yaşandı. Silahlı soyguncular, bankadaki kasaları boşalttıktan sonra zemindeki bir delikten kaçmayı başardı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin

Gelişmelerden anında haberdar olun.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

En az 3 kişi oldukları belirtilen silahlı kişiler, banka çalışanları ve müşterilerden oluşan 25 kişiyi rehin aldı. Rehineler, güvenlik güçlerinin olay yerine intikal etmesinden bir süre sonra yerel saatle 15.00 civarında serbest bırakıldı.

İtalyada banka soygunu: 25 kişiyi rehin aldılar
(Arşiv)

Olay anında güvenlik güçleri banka şubesinin etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, kuzeydeki Livorno kentinden gelen İtalyan jandarmasının özel operasyon birimi GIS'e mensup kuvvetler, saat 17.30 civarında soyguncuları yakalamak üzere şube içine bir operasyon düzenledi.

Güvenlik güçlerinin şubenin içerisine girmesi sonrasında soyguncuların, banka zeminindeki bir delikten kaçtığı tespit edildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İtalyan polisi, silahlı soyguncuları bulmak için havadan helikopterle ve şube yakınındaki semtlerde geniş çaplı arama operasyonu başlattı.

İtalyada banka soygunu: 25 kişiyi rehin aldılar
(Arşiv)

Bu arada soyguncuların özellikle bankada kasaların bulunduğu noktayı hedef aldığı ve kasaların boş olduğu belirtildi. Ayrıca şu ana kadar çalınanların miktarının belirlenemediği de kaydedildi.

 

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber