Ozzy Osbourne ve ‘Black Sabbath’ son kez aynı sahnede buluştu

Ozzy Osbourne ve ‘Black Sabbath’ son kez aynı sahnede buluştu
expand
Kaynak: DHA

Efsanevi heavy metal grubu Black Sabbath, 20 yıl aradan sonra orijinal kadrosuyla son kez sahneye çıktı. Birmingham’daki “Back to The Beginning” adlı dev konserde, 76 yaşındaki Ozzy Osbourne siyah bir tahtta oturarak şarkılarını seslendirdi. Parkinson hastalığıyla mücadele eden sanatçıya grup arkadaşları Tony Iommi, Geezer Butler ve Bill Ward eşlik etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ozzy Osbourne, 20 yıl aradan sonra orijinal ‘Black Sabbath’ kadrosuyla son kez sahneye çıktı. 

40 binden fazla müzikseverin bir araya geldiği ‘Back to The Beginning’ adlı konserde Metallica, Guns N' Roses, Slayer, Pantera, Gojira, Alice in Chains, Lamb of God, Halestorm ve Steven Tyler da performans sergiledi.

Ozzy Osbourne ve ‘Black Sabbath’ son kez aynı sahnede buluştu

Parkinson hastalığıyla mücadele eden 76 yaşındaki Ozzy Osbourne, siyah bir tahtta oturarak şarkı söyledi. Sanatçı, Birmingham'da gerçekleşen konserde “Nasıl hissettiğimi bilemezsiniz. Kalpten teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

20 yıl sonra ilk kez orijinal ‘Black Sabbath’ kadrosuyla sahneye çıkan Osbourne’a grubundaki arkadaşları Tony Iommi, Geezer Butler ve Bill Ward eşlik etti.

‘Heavy Metal Live Aid’ adı verilen gösteriden elde edilen gelirin hayır kurumlarına bağışlanacağı açıklandı.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow