Son dakika... Refah Sınır Kapısı açıldı!
Son dakika haberine göre; Mısır, Gazze'ye insani yardım için Refah Sınır Kapısını açtı. İsrail'den Refah geçişini hedef almamasını istedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mısır Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle Filistinlilerin temel hizmetlere ulaşamadığını kaydeden Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, krizin kontrol altına alınması için çatışmanın taraflarıyla ve uluslararası camiayla temas halinde olduklarını belirtti.
Şukri, Mısır'ın, Filistin halkına gerekli insani desteği sunmaya devam edeceğini ve bu amaçla Refah Sınır Kapısını açık tutmaya çalışacağını dile getirmişti.
İsrail, "tam abluka" emri vererek elektrik ve su hizmetlerini kestiği Gazze Şeridi'nin Mısır'a açılan tek kapısı olan Refah Sınır Kapısının çevresini 10 Ekim'de vurmuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kraliçe Mary'e Şok: Michelin Yıldızlı Restorana Alınmadı!
Bill Gates'ten şok tahmin: Kuantum bilgisayar için tarih verdi!
‘Eşi benzeri görülmemiş anlaşma’: ABD suçluları El Salvador'a gönderecek!
Ticaret savaşında yeni perde: Reste rest!
Eski paylaşımları ortaya çıkınca Oscar adaylığı tartışmaya açıldı: Hesabını kapattı ama…