Teknoloji çağının kapısı aralanıyor! Yapay zeka ile donatılmış ilk robot 4S mağazası açılıyor

2025 Dünya Robot Konferansı’nda tanıtılacak olan ilk yapay zekalı robot 4S mağazası, Pekin’deki Yizhuang’da açılacak.
Çin, teknoloji alanındaki dev adımlarını bir yenisiyle taçlandırmaya hazırlanıyor. Pekin, 2025 Dünya Robot Konferansı’nda dünyaya tanıtılacak olan ilk yapay zekalı robot 4S mağazasına ev sahipliği yapacak. Yapay zeka ile donatılmış bu mağaza, satış, yedek parça temini ve satış sonrası hizmetleri bir arada sunacak.
YAPAY ZEKA İLE YENİLİKÇİ DENEYİM
Yapay zekalı robot 4S mağazası, robot teknolojilerinin sınırlarını zorlayacak. Mağaza, standartlaşmış teslimatlar, etkileşimli sergiler ve sürükleyici deneyimler ile alışveriş deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyacak.
Pekin’deki Yizhuang'da, Pekin Robot Endüstri Parkı’nda kurulacak olan bu mağaza, sadece alışveriş değil, aynı zamanda robot teknolojilerinin gelişimi için önemli bir merkez olmayı hedefliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


'SAVAŞ' Pahalıya Patladı: İsim Değişikliğinin Faturası Ağır Oldu!

ABD ve İsrail'in İran için 'parlattığı' Rıza Pehlevi kimdir? CIA'yi de dolandırdı! Lakabı: Baby king!

Venezuela temasları... Machado Beyaz Saray'a giderken, Trump Rodriguez ile görüştü: "Herkes için muhteşem olacak"

UNUTULAN BAYRAK! İran'da sadece bir yıl kullanıldı...

Trump'ın İran'daki en büyük korkusu! 46 YILLIK 'TRAVMA: Analistler o atıfa dikkat çekiyor..
